tiistai 18. joulukuuta 2012

"Kuka kulkee nyt yksinään kalmistoon, kuka yksin näin kylmässä on?"

Lauantaina töiden jälkeen pakkasin tavarani kasaan ja lähdin ystävien kanssa etsimään hotellilta lähtevää ilmaisbussia joka veisi meidät joulumarkkinoille kaupungin laidalle. En ole koskaan käynyt noin isoilla joulumarkkinoilla. 150 myyjää, toinen toistaan erikoisemman näköisiä villasukkia ja satoja erilaisia käsitöitä. Päädyin ostamaan pari lahjaa ja ihastelemaan myyjien käsien tuotoksia.


Nuo pääkallosukat oikean puolimmaisessa kuvassa veivät sydämeni. Ylpeys ei vain antanut ostaa villasukkia, sillä osaan kutoa itsekin. Nyt voisi olla hyvä askel opetella raitavillasukista kuviosukkien tekoon.


Tuli todella jouluinen olo kaikesta joulukrääsästä, koristeista sekä joululauluja esittävästä kuorosta ja soittajista. Kävimme myös Arktikumilla olleissa joulumyyjäisissä ja löysin sieltäkin yhden joululahjan lähipiiriin ja grafiikan vedoksen itselleni. Pitäisi saada vielä kuva kehyksiin ja seinälle.


Miehen kanssa kotona viriteltiin meidän muovikuusi jo kolmatta kertaa esille yhteiseen huusholliin. (2010 täällä ja 2011 täällä). Yleensä se on ollut itsenäisyyspäivän aikaan, mutta nyt sattuneista kiireistä vähän myöhemmin. Yhtään ei olla tapoihimme kangistuneita, mutta olohuone ei ole näköjään muuttunut kuin yhden taulun verran kahden vuoden aikana :''D


J-P Leppäluoto - Joululaulu (Konsta Jylhän)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti