torstai 6. joulukuuta 2012

Kantis Burger @ Rovaniemi

Kävimme viime viikon sunnuntaina ylioppilasteatterin vanhan hallituksen kanssa syömässä Kantis Burgerissa. Olin luullut, että paikka on perus burgerimesta, lähinnä Scan Burger-tyylinen paikka. Ja ennen sinne menoa minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia paikasta. Yllätyin kuitenkin iloisesti. Ruokaa sai kyllä hieman odotella, mutta se oli sen arvoista!

Vieressäni istuva hallituslainen söi ilmeisesti paikan isointa burgeria, joka on tehty ranskanleipään.
Paikka oli tosi käteväksi sisustettu (olen aiemmin vieraillut samoissa tiloissa pyörineessä kioskissa vuosia sitten). Kioskitila on pieni, joten sisustussuunnitelmien toteuttaminen on varmasti ollut hankalaa. Kokonaisuus on kuitenkin onnistunut. Tiskillä on istumapaikkoja ja ravintolaan sijoiteltu muutama pöytä. Pihalla seisoo aina silloin tällöin Kantis Burgerin auto, joka on kyllä näkemisen arvoinen tapaus.

(Kuva täältä.)

Söin aivan syntisen hyvän Cheese Lover's Burgerin, joka on kolmen juuston hampurilainen ranskalaisten kera. Hampparin välistä löytyi mozzarellatikkuja, quesadillajuustoa sekä reipas siivu aurajuustoa. Voin sanoa, että oli kyllä aikalainen makukokemus, hyvässä mielessä.


Palvelu oli hyvää, paikka viihtyisä ja ruoka oli todella maittavaa. Menen käymään kyllä uudestaankin! Jos jotain miinusta pitää sanoa, niin ruuan tulo kesti suhteellisen kauan, sillä meitä oli monta syöjää ja keittiö ei ilmeisesti ole hirmuisen iso. Onneksi oli odottamisen arvoista. Itse olen enemmän hamppari kuin pitsaihmisiä, niin oli kyllä mukava yllätys. Myös pitsaa Kantis Burgerista kyllä saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti