maanantai 31. joulukuuta 2012

Joululoma

Reippaan viikon lomareissailun jälkeen tiivistän joululoman muutamaan kuvaan ja hassuun lauseeseen. Huimasta yhdeksästä lomapäivästä tuli oltua kotona yksi. Ja joista kaksi ensimmäistä vietin siivoten. Lapsiperheissä ison osan lomaa viettäneenä voin sanoa, että väsyttää ehkä enemmän kuin lomalle lähtiessä. Syötyä kuitenkin tuli (siitä kertovat puristavat housut) ja nukuttua pitkiä öitä.


Hautauduin säkkituoliin, sohvannurkkaan tai keittiön nurkkapenkille ja join paljon kahvia, lueskelin lehtiä ja himmailin. Kutimetkin olivat mukana, mutta sain valmiiksi ainoastaan Erikan ensimmäisen sukan. Toisen kimppuun pitäisi käydä pian.Jesseltä joulunjälkeiset terveiset. Mamma oli ostanut meille lahjaksi tämän pitkään ihailemani patsaan. Kämmenen korkuinen pikkupatsas on niin upea. Ihailin Ninni Korkalon kädenjälkeä ensimmäisen kerran Napa galleriassa jo noin vuosi sitten ja nyt se on meillä kotona. Suunnittelin patsaalle jo omaa hyllyä seinälle. Lopuista joululahjoista ehkä sitten joskus jotain.

Ps. Alla olevassa postauksessa (tästä sinne) on arvonta, johon kerkeää vielä osallistua. Lykäisen siihen lisää arvonta-aikaa 6.1 saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti