sunnuntai 2. joulukuuta 2012

"Eikä kukaan saa kohdella minua, niinkuin minä kohtelen sinua."Olin lähdössä lauantaina ulkoiluttamaan itseäni ja ulkona oli ihan pirun kylmä. Tupla kaulahuivitus, joista ympyrähuivin kietaisin myös osaksi jo pipolla verhotun pääni ympärille. En ymmärrä miten pystyi edes tuulemaan niin pirun kirpeästi. Tuntui että naama jäätyy välille.


Tilasin EMP:ltä uuden hupparin itselleni. Puljun hinnat ovat normaalisti hyvin suolaisia, mutta alennuslaarista löytyi tämä ihanuus, jota vaan en voinut jättää hankkimatta. Musta huppari with a twist.

(Kuva täältä.)
Ihastelen edelleen noita käsissä olevia aukkoja, jotka näyttävät pienen kaistaleen ihoa. Vielä kun jostain löytäisi samanmoisen, mutta olkapään kohdalle tulevilla yksityiskohdilla. Olen tehnyt pyhän lupauksen itselleni hankkia vain hyviä perusvaatteita. Sellaisia joita oikeasti tulee käytettyä päivittäin eikä vain juhlatilaisuuksissa. Totesin työkaverille esimerkkinä sen, että kaapissani on viisi erilaista korsettia ja en rehellisesti sanottuna muista milloin viimeksi olisin vetänyt kuristimen päälleni.


Kauhistelen ensi viikkoa sekä sen aikatauluja. Jääkaapin tussitaulun lisäksi kalenterissa on vielä kunnon määrä suttuja joista pitäisi setviä, että mitä kaikkea pitää hoitaa iltaisin. Tuntuu, että tänä sunnuntaina menojen vuoksi jäi lepäämättä ihan kokonaan tällä viikolla. Väsyttää siis valmiiksi ja huomenna on taas maanantai. Onneksi siellä on yksi kappale, sunnuntain lisäksi, vapaata itsenäisyyspäivän vuoksi. Makaan sohvalla alla demonstroidun kuvan lailla. Kuvitelkaa käteen vielä glögimuki ja joulutorttu sekä televisioon pyörimään linnan juhlat. Päälle vielä viltti niin siinä on ensi torstain suunnitelman tehty valmiiksi.


(Video ei suostunut linkittymään Youtubesta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti