sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Koruostoksilla

Naisella ei voi olla liikaa koruja. Tähän verukkeeseen nojaten ostin itselleni kaksi uutta kaulakorua. Olen etsinyt sopivaa avainkaulakorua pitkään ja alkuviikosta löysin etsimäni. Olimme kyllä oikeastaan ostamassa paitaa miehelleni, mutta oli mukava löytää jotain itselleenkin.Ostin avainkaulakorun lisäksi yhtäaikaa myös yllä olevan timanttikaulakorun. Timantti muistuttaa jalkapöydissäni olevia tatuointeja, joten se tuntui ostaessa hyvältä valinnalta. Materiaa on kuitenkin mielestäni heppoisempaa kuin avaimessa ja näin ollen timantti on eksynyt kaulaan roikkumaan harvemmin kuin avainkoru. 

Oikein naisellinen "siis nää ei mätsää"-dilemma vaan kuuluu itselläni näihin korujen pitämisiin. Valitettavasti päälle eksyy hirveän usein joku bändipaita, eivätkä printit mielestäni sovellu hyvin kaulakorujen kanssa. Korut päin vastoin toimivat melkein kuin printteinä mustaa paitaa vasten. Ja omistan ehkä 2 kokonaan mustaa printitöntä paitaa. Voisin joku kerta esitellä aivan infernaalisen bändipaitakokoelmani päivänvalolle ja myöntää kärsiväni ongelmasta.


Näin myös jossain blogissa kuvan Nightwish-viinistä ja viimeksi Alkossa muutama viikko sitten käydessä, osui silmiini kyseinen pullo. Mieleen nousi samalla kysymys, että miksikäs ei, annetaan merchandise-viinille mahdollisuus. Vaikka sitten paikkaamaan sitä aukkoa, etten ole saanut Amon Amarth-viiniä mistään. Pulloa en ole vielä avannut enkä viiniä maistanut, mutta ehkä jossain välissä tulee sopiva tilaisuus. Ei viitsi korkata pullosta vain lasillista, sillä en omista yhtään viinipullonkorkkia joka pitäisi aromit kasassa. Korkkiostoksille pitää ehkä lähteä seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti