perjantai 14. joulukuuta 2012

From black and white to color & Voimabiisi


Kun kaikki on mustavalkoista, täytyy itseään ottaa niskasta kiinni ja yrittää tsempata. Olen laittanut itseni telkkarinkatselukieltoon ja koitan keksiä vaihtoehtoisia tekemisiä. Valitettavasti audiovisuaalinen media on roskallaan vienyt tunteja elämästäni ja olen tuhlannut syksyn aikana näköhermojani sohvalla mähöten ihan liikaa. En ole valokuvannut niin paljoa kuin haluaisin, en ole nähnyt kavereita, en ole käynyt missään, olen vain maannut apaattisena kämpillä. Ei vain ole jaksanut.

(Kuvat täältä.)
Palautetaan kuitenkin vähän värejä arkeen ja koitetaan etsiä niitä pieniä kivoja asioita. Yllä olevat kuvat Little reasons to smilen tumblr-syötteestä. Kuvaa saa klikattua suuremmaksikin. 

Ja, koska minulla on kuntosalikortti, olen koittanut liikuttaa persustani enemmän. Treenaamisesta tulee hitusen parempi mieli, jos ei aivan väkipakolla pidä raijata itseään kuntosalille kärvistelemään. (Yritän tässä juuri kahvilla houkutella itseäni menemään nostelemaan painoja.)


Jos näillä ja uudella musteella sitten kohti joulua. Päätin pitää joulupäivät sisältävänä viikkona viikon lomaa, ihan vain oman jaksamisen vuoksi. Yrittäjän lomat on aina vähän niin ja näin, sillä ne on palkatonta kärvistelyä ja asiakkaiden laiminlyöntiä. Nyt koitan vaan tsempata itseäni ja startata uuden vuoden uusilla voimilla jos mahdollista.


. : ♬ ♪ : .


Jeanette J. Thousand Masquerades-blogista laittoi minulle tulemaan voimabiisi-haasteen

"Listaa kolme (3) omaa Voimabiisiäsi. Kappaletta, jotka saavat sinut hyvälle mielelle. Joista saa positiivista energiaa. Biisit, jotka saavat tanssijalat pakostakin hyppimään. Kerro pienellä tekstinpätkällä biisistä, miksi juuri se. Jaa kavereille ja haasta kolme (3) bloggaajaa listaamaan omat Voimabiisinsä.

Huom! Kyse ei nyt kuitenkaan saa olla pelkästään hyvästä biisistä, mitä on kiva kuunnella, vaan nimenomaan biisistä josta saa voimaa. Biisistä, joka nostaa sinut taas jaloilleen ja saa huomaamaan, että "Elämäähän tämä vain on." Eli ei siis mitään ihansamatääonihanhyvä-biisejä, vaan oikeasti sellaisia, joita palaa kuuntelemaan kun on paska fiilis, biisejä joista saa tavallaan voimaa."

Stam1na - Puolikas Ihminen

Tätä kappaletta kuuntelen usein aamulla meikatessani, varsinkin niinä aamuina kun ei vaan meinaa jaksaa. "Siis eheydy ennalleen, eheydy uupuu puolet, eheydy tai yksin kuolet." Asiat ei ole niin paskoja kuin tuntuu, ajatus vaan leikkii kanssasi ja katsoo mihin asti taivut. Minulla on meikatessani tapana roudata läppäri vessaan, kuunnella kappaletta ja välillä jäädä leikkimään peilin eteen Hyrdeä, irvistelemään naamaa ja laulamaan.

Torture Killer - Flesh Breaks To Open Wounds

Dumpdidam. Tosi "hyvänmielen"-voimabiisi, mutta itse revin tästä ainakin energiaa. "You monster, you like to torture! I like to torture." Vitutus vaihtuu energian purkuun ja tekisi mieli pogota keikalla.

Cher Lloyd - Swagger Jagger

No tämä biisi liikuttaa oikeasti noita "tanssijalkojakin." Itsehän en niitä oikein omista, mutta tämä kappale muistuttaa bodycombatin 53. ohjelman "kyykkäysliikesarjasta" sekä saa piiskaamaan itseään vähän vielä enemmän äärirajoilleen.

Itse normaalisti revin sen positiivisen energian negatiivisista biiseistä, näin kun tarkemmin ajatellaan. Tulee uho maailmaa vastaan, että kyllä mie näytän selviäväni, katoppa vaan! Agrella eteenpäin.

Voimabiisi-haaste lähtee eteenpäin seuraaville:
Countess Báthory, The Blood Countess
Lady Narcissa, .:Analog Trash:.

2 kommenttia:

 1. Jei! Voimabiisit! Täytyy rientää kotiin töistä mahdollisimman nopeasti että pääsee kuuntelemaan nämä sun valinnat! :)

  Ja hei mitämitä, huomasin tuon linkin blogisi sivussa, vähänkö olisi mahtavaa päästä joskus sun lävistettäväksi! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miltäs valinnat kuulosti? :D Juu, työskentelen lävistäjänä paikallisessa tatuointiliikkeessä.

   Poista