torstai 15. joulukuuta 2011

Viimeisiä viedäänViimeisiä viedään tänään. Kandiseminaarin jälkeen on yliopistolla vieraileminen tältä vuodelta virallisesti ohitse. Muuta hommaa tottakai on kuten aina, mutta kovasti jo joulua kohti.


Kävimme eilen koulukavereiden kanssa katsomassa Hiljaa toivotut dokumenttielokuvan. Sen jälkeen tytöt saivat houkuteltua minut neulomispuuhiin. En ole neulonut sitten ala-asteen pakollisten lapasten ja sukkien. Iloksenne voin kertoa, että villasukat olivat reippaasti erikokoiset ja jumalattoman isot sekä lapaset olivat niin tiukkaat neulotut, että pysyivät pystyssä itsekseen. Olin siis aika tyytyväinen, kun puikot pysyivätkin kädessä suhteellisen näppärästi. Huomaa vain tuosta sukan varresta, että kohta josta minä jatkoin on vähän levennyt.. Ostaisi puikot ja harjoittelisi lomalla. Oli nimittäin suhteellisen rentouttavaa.


Nämä kynnet ovat jo rapistuneet ja aion ottaa juuri kynsilakanpuhdistusaineen esille, mutta olivatpa vain nätit hetken aikaa. Dependin vaaleansininen sekä tummempi cracked-lakka sopivat nätisti yhteen.


Yritin jo joku aika sitten tehdä joulua kämpille leipomalla joulutorttuja. Onneksi joulutorttujen leipominen ei vaadi uskomattomia taitoja valmiilla taikinalevyillä pelleilleissä.

Ja niin. Ei hirveästi kyllä keittiössä voimia vaadi. Kaksi asiaa kuitenkin torttuja leipoessa sapettaa. Ensimmäinen on se, että jos haluan tehdä vain 10 kpl:tta joulutorttuja, minun täytyy kuitenkin ostaa reipas 2dl luumuhillotöntsä. Sitä jää aina ylitse, enkä osaa käyttää luumuhilloa minkään muun kanssa! Toinen on se, että pellille mahtuu kitisemättä 9 torttua. Harmi, että paketista tulee 10 kpl:tta! Joutuu aina sovittelemaan ettei tarvitsisi yksinään yhtä paistaa.


Onneksi joulua kohdin elämän vaikeudet koostuvat lähinnä joulutorttuongelmista. Pieni lahjakriisi on päällä kyllä sen lisäksi. Ostin ajoissa ensimmäisen ja ainoan lahjan elokuun lopussa. Lopuista kirjoittelen tässä listaa samalla ja mietin, että mitä ihmettä teen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti