torstai 27. tammikuuta 2011

Viime aikoina

Radiohiljaisuus johtuu juurikin Radiosta. Tarkemmin sanottuna Radio Säteilystä jota alamme pyörittää yliopistolta käsin kolmen viikon ajan maaliskuun lopuilta. Koitan kiireiltäni ehtiä silti välillä aina juoruamaan mitä teen.Viime sunnuntaina kiinnitin mittatilaustyönä tekemäni rastat L:n päähän ja sain aikaiseksi jopa hyvää jälkeä! Kovasti tekisi mieli laittaa itsellekin rastat päähän viikonlopuksi. Toivottavasti aikaa liikenee!

Naureskelin miten taiteellisen näköistä voi iltapalasta saada. Rasvaton vaniljajogurtti sekä yksi paloiteltu kiivi. Todella herkullinen ja raikas iltapala!


Naamaterveisetkin saatte, huonolaatuiset ja taas itseotettuna, mutta The Blood Countessin innoittamana ajattelin jopa kuvata itseäni normaalina enkä aina ykkösluokan bilevaatteissa ja menossa baariin. Tässä olen lähdössä aamulla kouluun. Teen joku päivä vielä sen haasteen että kuvaan miten muututaan möröstä mussukaksi (eli aamukuva juuri heränneenä ja iltameikkiin valmistautuminen), mutta en ole vielä kerennyt sitä kasata.

Purimme viikonloppuna miehen kanssa joulukoristeet ja kuusenkin pois vihdoin ja viimein.

Tällaisia virallisen näköisiä lappuja olen täytellyt aikani kuluksi kun en ole istuskellut yliopistolla luennoilla.

Sekä kasannut kirpputoritavaroita kirpputoripöytää varten joka alkoi tänään. Tuhat-torilla Rovaniemellä siis pöydässä 24 on kasa vaatteita jotka etsivät uutta kotia. 

Ja sain hyvät naurut kun kävin ostamassa Osiksen hiuslakkaa. Juuri näin naismainen olen; joka kerta kun ostan jotain käyttämääni tuotetta uudelleen niin purkin kylki on muuttunut! :'D Edellinen (vasemmalla oleva) on ostettu ylioppilasjuhliini jotka olivat noin 1,5 vuotta sitten. Oikealla puolella olevan ostin tänään Sitruunasta jossa minua jopa näin pihalla olevaa asiakasta palveltiin. Paria päivää aiemmin vierailin HairStoressa enkä parin minuutin liikkeessä pööpöilyn jälkeen en löytänyt edes yhtään myyjää saati palvelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti