lauantai 15. tammikuuta 2011

Kirpputori

Käytiin M:n kanssa kirpputorilla.

Ulkona oli huikeat -23 astetta pakkasta ja jumalainen auringonlasku, joten pakotin M:n palelemaan hetken aikaa jotta sain otettua pakkasta kipristelevän kuvan.

Löysin kirpputorilta Linkin farkut, koko 38, 5 eurolla. Istuvat nätisti ja lahkeet levenevät todella paljon polvista alaspäin.

Ostin myös "naislaukun" 4 eurolla. Käytän joka paikassa Varustelekasta ostamaani olkalaukkua ja päätin että nyt on aika alkaa totuttelemaan siihen ettei ole puolta elämää laukussa mukana. Tähän kassiin kyllä mahtuu vaikka mitä. Laskeskelin ettei järjestelmäkameraakaan tarvitse jättää kotiin jos ei halua!

Tämän hameen ostosta on jo tovi, mutta sitä ei ole vielä esitelty. Gina Tricot (Mitä? Kyllä olin siellä!) tarjosi tätä hyvin joustavaa villahametta 9,90 eurolla joten ostin tällaisen jokapaikan hameen sitten kaappiin hätätilanteiden varalta.

Eksyin myös Seppälän alennuksiin alkukuusta. Tämä hame 10 euroa. Mitoitukset edelleenkin masentavat minut totaalisesti. Voin ostaa 38 kokoiset housut, mutta tämäkin hame väittää iloisesti kokonumerokseen 42. Alla oleva hame on kokoa 40 ja istuu ihan yhtä lailla kauniisti kuin tämäkin. Nykyään pitää aina testata ennen kuin päättää hankkia kun kokomerkinnät vaihtelevat niin paljon.

Ja tämä myöskin Seppälästä 10 euroa. Ensimmäinen nahkahameeni. Seuraavan kerran pakkasella näkee että venyykö ja paukkuuko.

2 kommenttia:

  1. Nuo kaksi alinta hametta ovat kyllä hienoja ^.^ Seppälän, H&M:n, KappAhlin ja Lindexin koot ovat kyllä vähintäänkin ihmeellisiä. Välillä sopii 36 koko ja välillä taas pitää ostaa 40 kokoa. :O

    VastaaPoista
  2. Yep ja sama pätee siihen että ei meinaa uskaltaa tilata vaatteita testaamatta kun kokomerkintöihin ei voi luottaa :/

    VastaaPoista