keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kuntokuuri

Saa nähdä miten 150km kuukausitavoitteelleni käy. Kävin eilen tutustumassa kuntosalille ja olen menossa huomenna hankkimaan neljän kuukauden korttia. Lenkkeilyä ei silti saa unohtaa, mutta eilisen ensimmäisen kuntosalikäynnin jälkeen oli aamulla aika kankeaa käydä lenkillä. Paransin kuitenkin tavoitetta lähemmäs tänään kävelemällä yhteensä 11,2 km.

Kuntosalilla käynti olikin ihan hauska kokeilu. Kuin norsu lasikaupassa taas aluksi. Jalat yhdeksänkymmenen asteen kulmaan jalkaprässissä.. "Joo, kai nää pölkyt taipuu." Kuntosalikortin hyvä puoli on kuitenkin se, että samalla kortilla pääsen myös uimaan. Kirjauduin myös HeiaHeia -palveluun, jonka avulla on helppo seurata kuinka paljon liikkuu. 

(Kuva täältä)

2 kommenttia:

  1. Jalkaprässiä tehokkaampi treenimuoto on ihan jalkakyykky samalla kun on rautaa niskassa. Ja tämä pätee myös muihin laitteisiin - vapailla painoilla tehtävät harjoitukset on aina tehokkaampia.

    VastaaPoista
  2. Joo, se on kyllä tosi! Mutta ei kuulu nyt tähän ohjelmaani. En tiedä kestäisivätkö polvenikaan sitä nitkutusta. Artic Power Centerillä joskus testailin kun kuului siihen ohjelmaan :/

    VastaaPoista