sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Lupaukset

Raahessa vietetyillä joulupyhillä kerkesin käydä hieman alennusmyynneissä. Tähtäsin uuteen ulkoiluasuun joka sitten kuin ihmeen kaupalla usean tunnin sovittelun jälkeen löytyi Halpahallista. Icepeakin housut 34.90e sekä lasten alennuksessa ollut musta takki joka sopi kuin valettu. -30% alennuksen jälkeen takille jäi hintaa noin 24e. Icepeakin housuista löysin kuvan kiitos tuotemerkin erittäin järjestelmällisten nettisivujen. 
(Kuva täältä.)

Takista ei valitettavasti löytynyt kuvaa. Takin merkin logo on niin epäselvä ettei siitä saa selvää mikä se on. UGST tai YGST tai jotain vastaavaa. Turhauttavat logot.jpgAamuisen testilenkin jälkeen voi todeta, että asukokonaisuus oli todella hyvä hankinta. Näillä puheilla ja kokeilulla voinkin paljastaa yhden lupauksen jonka tein uutena vuotena. Lupasin kiireistä huolimatta harrastaa aktiiviliikuntaa 3 kertaa viikossa. Tähän liikuntaan ei lasketa yliopistolle käveltyjä matkoja.

Innostuneena uudesta puvusta koitan luvata myös hieman lisää. Tammikuun tavoitteena on kävellä noin 150 km. Kunhan pysyn terveenä ja jaksan vähän ruoskia itseäni niin uskon pääseväni tähän tavoitteeseen suhteellisen helposti. 150km kuussa on noin 5km päivässä. Ei siis mikään mahdottomuus? Sen näkee loppukuusta.

Ps. Saldo on nyt 5,5 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti