maanantai 31. tammikuuta 2011

Hankittavien asioiden lista

- LENKKARIT. Vanhat ovat ostettu, ties milloin jostain alesta ja huomasin tuossa pari päivää sitten, ettei pohjista ole kovinkaan paljoa jäljellä.

- KORSETTI. Vein kirpputorille kaksi nahkajäljitelmä korsettiani. Amsterdamista ostettu alla oleva korsetti palveli hyvin vuoden kunnes se valitettavasti jäi aivan liian isoksi. Samoiten loppuvuodesta tilattu muoviluilla varustettu korsetti sanoi sopimuksen kanssani irti kun jouluekstrat karisivat pois kyljiltä. Kaapissani on tällä hetkellä vain vuodesta 2004 asti kanssani kulkenut Mortician peruskorsetti joka sekin menee yläosasta jo kiinni eikä sitä pysty enää kiristämään.

- KUNTOSALIHOUSUT. Verkkarini ovat myös jostain keskiajalta asti kulkeneet kanssani. Hieman alkavat olla epäistuvat ja huonossa kuosissa. 

- MAIHARIT. Olen liukastellut Prisman alekengillä nyt kuukauden sillä maiharini sanoivat sopimuksen irti tuossa joku aika sitten. En tiedä mitä suutari sanoisi useista repeämistä, siitä että kangas on kulunut pois molemmista kantapäistä sekä pohja irronnut itse kengästä niin että sormet voi työntää ulos.

Ps. Tästä huolimatta laitan kuitenkin kaiken aina ykkösluokan prioriteettijärjestykseen ja menen torstaina tatuoitavaksi. Hyvin tyypillistä minua. Kunhan verkkarit eivät hajoa päälle, lenkkareista ei tule varpaat läpi ja jaksan vielä tasapainotella "talvikengillä" niin ei mitään hätää!

2 kommenttia:

  1. Varusteleka pelastaa... ainakin kenkien suhteen ^^

    VastaaPoista
  2. Jooh, olen katsellut niitä (onko ne 20-reikäiset maiharit) jotka on polvipituiset. Oijoijoijoi, ehkä tässä saan tarvittavat rahat kasaan ennen ensi talve viimeistään :D

    VastaaPoista