perjantai 28. tammikuuta 2011

Kahvi

Aamukahvi, päiväkahvi, kinuskikahvi, palaverikahvi, iltakahvi, kaverikahvi, ilmainen kahvi, pikakahvi, moccakahvi.. You name it, I'll drink it. 

Ajattelin tehdä pienen kahvipostauksen, koska harmistuin pikakahvista äsken. Pikakahvia kyllä juo, kun on yksin eikä viitsi keittää oikeaa kahvia. Parempi pikakahvi kun ei kahvia ollenkaan. Jos löytää itsensä koomaamasta jostain päin yliopistoa, tietää että ensin pitää ottaa kahvi ja sitten katsotaan asiaa uudestaan. Siksi on huonoa mennä palaveriin tai aktiivisesti osallistuttavalle luennolle ilman kahvia. Pimiöön ei ole mitään asiaa ilman aamukahvin juomista.

(kuva täältä.)

Kahvit sopivat jälkiruuaksi, varsinkin näin kujotus-tammikuussa kun koitetaan karistella joulua pois. Olen menossa viettämään niin sekalaista päivää etten voisi edes kuvitella lähteväni liikenteeseen ilman kahvia. Jos kierrokseen kuuluu siivoushommia pari tuntia, kirpputoripöydän tsekkaus, kirjastolla käynti, ylioppilasteatterilla käynti sekä kaupassa käynti niin pitää varautua kofeiinishotilla. Pitää pysyä perässä siinä mitä on tekemässä.

Pikakahvilla siis päivä käyntiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti