keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pakkaaminen

Huomenna aamulla kutsuu Helsinki sekä perjantaina Tuska Open Air Metal Festival. Itselleni kahdeksas Tuska nostattaa odotuksia muun muassa Katatonian, Medeian, Turisaksen ja Amon Amarthin nimissä. Odotan myös perjantain sekä lauantain klubi-iltoja joihin liput on hankittu etukäteen. Klubilla viihdyttävät Charon sekä Turmion Kätilöt.

Liput hankimme jo viime jouluna erikoiserässä. Joka kesäinen (ainut) festariperinne on mukava pitää elossa. Toistaiseksi se on ollut ainoa paikka johon on varaa tai aikaa lähteä. Tänä vuonna säästämme majoittumalla ystäväni luona Helsingissä sekä lentämällä muutama kuukausi sitten varatuilla lentolipuilla.

En ole koskaan aiemmin mennyt Tuskaan lentokoneella. Tuska-juna jää nyt kokematta ja vaihdamme persepaikkamme Norwegianille. Osaksi siksi että mieheni on jo työelämässä ja näin ollen junalla matkustaminen tulee kalliimmaksi kuin lentokoneella lentäminen. Minulle matka on samanhintainen molemmilla kulkuvälineillä.

Uusia haasteita tuo pakkaaminen lentokoneeseen. Pieni käsimatkatavara saa Norwegianin mukaan olla 55 x 45 x 23 cm. Lisälaukku joka menee ruumaan on + 10e hintaan. Aloimme nuukailla lippuja tilatessa ja nyt suunnittelen täällä repun pakkaamista :'D Reppu on kätevämpi kuin lentolaukku sillä liikumme torstai päivän Helsingin keskustassa ja majoitumme tavaroinemme vasta illasta.

Piti sitten kaivaa koulureppu esille, irroitella pinssit..

.. sekä tyhjentää laukku. Vain nainen voi hamstrata näin paljon tavaraa reppuun. Luulin sen olleen tyhjä. Kuten kuvasta voi huomata, reppu oli nielaissut sopimuspapereita, kamman, kaikki hukassa olleet pinnit, kuulakärkikynän, kolme sytkäriä, yhden mustavalko-rullan filmiä, kaulakorun, korvatulpat  ym..

Aloin kasailemaan repun viereen kaikkea tarpeellista. Tarpeellisen löytämisen jälkeen aloin valikoida pois tavaroita jotka eivät olleet elintärkeitä. Vaatteilla ei siis tulla koristautumaan tänä vuonna. Rajoitus joka suosittelee korkeintaan 10 x 100ml nesteitä 1 litran minigrippussissa aiheutti myös pientä hilpeyttä tavaroita valitessa.

3 paitaa, 2 toppia, varafarkut, laturi, kamera, laukku, alusvaatteet x4 (sukat ym.), puuteri, hammasharja, luomiväri, lääkkeet, puhelin, korvatulpat, lompakko.

Minigrip pussiin; hoitoaine, shampoo (100ml puteleita), meikkivoide, ripsiväri, minirasva, minigeeli ja hammastahna.

Kuulun siihen naisryhmään joka "ottaa varalta" mukaan vaatteita niin tämä on kyllä aika pieni pakkaus. Jännän äärellä ollaan vielä siitä että mahtuvatko kaikki tavarat varmasti reppuun. Ja herran jumala jos näette että jotain puuttuu niin sanokaa äkkiä :D Aurinkorasva ja hiuslakka ostetaan perillä.

Toivon että conversen tennarini palvelevat minua vielä ensi maanantaihin asti sillä yksillä kengillä mennään. Viime vuonna balleriinat kestivät ainoastaan perjantain. 

Kestävistä kengistä puheen ollen; heitin eilen vihdoin ja viimein roskiin "uudet" kiinantossut uusien kenkien tieltä. Sinnittelin vielä toissaviikon polttarit ne jalassa ja tältähän ne näytti kun pois heitin;

Muutama päivä viime kesältä ja 2 viikkoa tältä kesältä käyttöä takana. Isoimmista rei'istä sai sormia pohjan läpi :D Made in China laatua taisi Intian Basaari myydä. Onneksi tingin sentään hinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti