sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kosmetiikkahaaste

The Blood Countess haastoi minut seuraavanlaisella Top 10 Awardilla;


Haaste kuuluu seuraavasti:
1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog. 
3. List your top 10 cosmetics.
 
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Kosmetiikkatuotteilla on sattumanvarainen järjestys.

1. Tästä tuli lempi kuorintavoiteeni heti ensi kokeilusta lähtien. Halpa, hyvin toimiva ja luonnontuotteita sisältävä Bio Richin Tähtimö & Mustikka kuorintavoide kyllä haukkuu hintansa.

2. Tästä en osaa sanoa myydäänkö tätä tuotetta edes enää. Got2b:n glued spiking gluella tukka pysyy ojennuksessa vaikka minlaisessa tuulessa. Olenkin intensiivisesti käyttänyt tätä tuotetta vasta noin puoli vuotta vaikka se onkin hankittu ties milloin.

3. Nivean Pure Invisible anti-perspirant. Minusta kyllä enemmän deodoranttia kuin luvattua anti-perspiranttia, mutta tuoksuu kuitenkin ihan ok niin jotainhan se on käytettävä.

4. Tähän rakkauteen olen tutustunut joskus ala-asteella. L'orealin True Match, värinä N1 Ivory joka on kaikista vaalein. Peittää punottavankin naaman, mutta kauniin läpikuultavasti. Et siis näytä siltä että olet aamulla pukenut naamarin yllesi.

5. Rimmelin Stay Matte puuteri joka on osoittautunut aivan loistavaksi kumppaniksi ylemmälle meikkivoiteelle. Olen käyttäny tätä yhdistelmään monia vuosia.

6. Freemanin kurkun tuoksuinen kasvonaamio. Kuivuu tasaiseksi jonka jälkeen tuote revitään irti naamalta. Ajaa asiansa eikä ole kallis.

7. Doven Beauty Body Milk kuuluu myös tuotteisiin joita käytän joka päivä. Samalla rasvalla luonnistuu sekä naaman että kropan rasvaus. Jättää ihon pehmeäksi ja rasva imeytyy nopeasti.

8. Jos on matka juhliin.. Beautyuk:n luomivärit ovat hyvä vaihtoehto. Joskus aikoinaan Seppälästä ostettuja edullisia paletteja, ylläoleva on itse ostamani ja alapuolinen ystävältäni saatu. Molemmat ovat kovassa käytössä, juhlista riippuen valitaan aina kumpi.

9. Nivea Visage pure effect wash off cleaning gel (kuka näitä prkl nimeää?) on kuulunut myös lempi kosmetiikkatuotteiden joukkoon pitkään. Siirryin joskus aikoinaan Clearasilista pois niin löysin muutaman erilaisen tuotteen kokeilemisen jälkeen tämän enkä ole irti päässyt. Pitää ihon raikkaana sekä puhtaana.

10. Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä Vanilla Fun hajuvesi joka on kuulunut repertuaariin useamman vuoden. Kaksi suihkausta kaulalle ja pyyhkäisy ranteille. Varmasti tuoksuu makealle!

Haastan seuraavat
Em 

Olipa hankala nimetä ihmisiä. Aina sama ongelma, kun lukijoista nappaa tuon esikatseluikkunan auki niin näet vain kuvan ja nimimerkin. Joskus nimen ja luettavien blogien väliin on linkitetty käyttäjän oma blogi jolloin hänet löytää helposti. Minullakin vain sattuu olemaan useita lukijoita joiden profiilin kautta en pääse lukemaan heidän blogiaan tai heillä ei edes blogia ole. 

Haasteiden tehtävä on kuitenkin omaksi osakseen jakaa tietoa, mutta myös esitellä muita blogeja joita lukee. Blogeja jotka olisivat haasteen arvoisia ja kiinnostaisivat muitakin lukijoita. Verkostautukaa ja löytäkää toisenne :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti