maanantai 27. maaliskuuta 2017

Some kiinni 22-09 vol.3


Ja niin on Erik Axl Sundin trilogian kolmas osa Varjojen huone, taputeltu loppuun. Kaksi ensimmäistä kirjaa olivat pohjustaneet juonen niin jännäksi, että ahmin sivuja huomattavasti isommissa köntissä kuin aiempia kirjoja. Mietin viimeistä osaa lukiessa, että miten ihmeessä tän kaiken nivoo yhteen, vaan nivoutuihan se! 


Näin alla olevan mainoksen jossain naistenlehden uumenissa kaikkien hymyilevien valkohampaisten naisten ja nauravien puolialastomien tyttöjen kuvien keskellä ja tuli hirveän hyvä olo. Kyllä, se on jäätelömainos, mutta hyvä fiilis tuli siitä oivalluksesta mikä miun maaliskuuhun on nyt upotettu; aina ei tarvi jaksaa ja maailma ei pysähdy ellen ole tavoitettavissa 24/7. 


Mie olen loppukuusta alkanut nukkua paremmin. Otin yhden maanantain vapaaksi ja sain näin ollen tehdä parina peräkkäisenä päivänä omia juttuja. Himmailla Mursun kanssa, katsoa leffaa, käydä ostamassa sukkia ja herätyskellon sekä kirpputorilla, pyykätä, pitää kämppää nättinä ja tehdä tätä postausta. Sellaisia juttuja joista tulee hyvä fiilis, mutta joihin olen ihan liian väsynyt, jos miun pitää olla töissä 6 päiväisiä viikkoja sekä vastailla työjuttuihin yötä päivää. Ei tarvitse, kukaan ei kuole jos mie en vastaa 22-09.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti