tiistai 5. helmikuuta 2013

Uusi veitsiteline

Mies pisti tuulemaan ja osti huusholliimme uuden paistokasarin lisäksi myös uuden veitsitelineen veitsineen päivineen. Vanha teline on palvellut pitkään ja hartaasti sekä veitsistä alkaneet kahvat repsottaa ajan saatossa. Onneksi uusi veitsiteline sattui olemaan sellainen, jota olen kyttäillyt erilaisista nettikaupoista vuosikaupalla!


Ihanan makaaberi Voodoo veitsiteline osoittautui isommaksi mitä oletimme. Mutta se on upea! Ja jos aamulla sattuu päärynää pilkkoessa ottamaan päästä, niin voi pestä ja kuivata veitsen sekä vähän tökkäillä tätä viatonta veitsitelinemiestä päähän. Ruoan laittaminen maistuu kummasti paremmalta kun välineet ovat kunnossa. Sitten kun saisi vielä aikataulut järjestettyä niin, että olisi aikaa laittaa ruokaa.Muuten olo on ollut lähinnä kuvanlainen (, joka on muuten parin viikon takaa, ohoh). En mahdu viikonlopun tatskamessuihin mennessä upeisiin tavoitefarkkuihini, vaikka kuinka vääntäisin ja hampaita kiristelisin. Kaksi kuppia kahvia aamulla ei tunnu vievän väsymystä pois. Asiat kasaantuvat ja minä kirjoittelen niitä aina kauemmas ja kauemmas kalenteriini. Kaikki yhteydenotot koskevat tekemättömiä ja tehtäviä töitä.


Psst. Pieni kaappisalaisuus jaettavaksi: Olin ala-asteella ihan hirmuinen The Rasmus fani, kaikki paikat vuorattuna julisteilla, levyt aitoina, nimmarit, pari keikkaa takana yms. Eikä tämä nyt niin hirveää paskaa vieläkään ole. Enemmän ihmettelen, miten olen voinut kuunnella Cradle of Filthiä hymähtelemättä ja hymyilemättä! :D

2 kommenttia:

  1. Playboysin voi pistää edelleen milloin vain pyörimään ja tulee hyvälle mielelle. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itelleni tuo Peep on sellainen hyvänmielen levy jota tulee kuunneltua, jos ei aurinko oikein risukasaan paistele.

      Poista