perjantai 1. helmikuuta 2013

Saturday's Birthday Party

Olin tosiaan viikonloppuna juhlistamassa kavereiden luona yhteissynttäreitä. Ja pakko myöntää, että yksienkään juhlien jälkeen en ole nähnyt näin laadukkaita kuvia illasta! Olen kuitenkin ollut hirmu tylsä ja blokkaillut pois kuvat joissa näkyi muitakin ihmisiä. Ei aina tiedä haluaako ihmiset julkisesti maailmanlaajuisessa interwebsissä levitellä naamaansa jpg-muodossa.


Olin hirmu reipas, pysyttelin kauemapan tarjoilupöydästä ja söin vain yhden lakritsimuffinssin sekä palan voileipäkakkua. Puntari kiittää.


Vissiin vähän jäykähkö suhtautuminen kameraan, kun on ensimmäinen viinilasillinen kätösessä. "Iih, ääk mun ruskea juurikasvu pilkottaa." Valmistautuessa lähtemään partyihin, leikkasin fledasta pituutta varmaan kymmenisen senttiä. Näin kaksi kuvaa itsestäni takaapäin näiden juhlissa vilkkuneiden salamavalojen ansiosta ja pakko sanoa, ettei ole kokokalju kaukana! :D Semmoinen säälittävät pikkureuhka toi letti tuossa pään päällä. Ei voi oikein piilokaljusta puhua. Mutta pikkutupsu pitäisi kyllä värjätä ensi viikolla mustaksi, ettei mene vallan hurjaksi tuo ruskean kanssa.

Party hat on baby!
Vähän näkyy tuota vasemman käden kyynerpään ympäryksen täyttöäkin tässä kuvassa. Tottakai kuva on sen verran "vanha" jo, että pari lisäystä kerkesi keskiviikkona hiipiä iholle, ohhoh. Alkaa paria rakoa lukuunottamatta olla vasen käsi täynnä!
Hyvin ilta meni, bileet oli loistavat ja kävin vielä ennen kotiin menoa hieman kuuntelemassa punkkia ja nuokkumassa vesilasi kädessä baarin tiskillä. Tulevasta viikonlopusta tuleekin sitten rauhallinen, kerkeää sielu ja mieli vähän levätä varastoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti