maanantai 28. helmikuuta 2011

Uusi puhelin

Tilasin Samsung Galaxy 5 I5500:sen, kun satuin löytämään todella hyvän tarjouksen. Inhoan kytkypuhelimia ja sopimuksia ylitse kaiken, joten oli mukava löytää sellainen puhelin johon kerrankin oli varaa yhdeltä istumalta. Saa nähdä opinko käyttämään. Cd-on.com tarjosi kyseistä mallia tosiaan 137 euron kepeään hintaan, kun puhelimen hinta roikkuu lähinnä 200 euron tasolla normaalisti. 


Yritin alun perin etsiä Verkkokauppa.com:in Oulun liikkeestä puhelinta kun kävimme siellä viikonloppuna. Palvelu oli kuitenkin niin lahnamaista puhelinosastolla eikä sopivanta luuria tuntunut löytyvän, että jätin sen liikkeen ihan oman onnensa nojaan. Provikkapalkalla pitäisi vissiin olla osa ihmisistä töissä tuollaisissa palveluammateissa, jotta saisi palvelua.

Vanha puhelin täytti tuossa 4,5 vuotta, ja olenkin ollut todella tyytyväinen tähän Samsung SGH-360:seen. Se on kestänyt kolhut ja ajan. Mattamusta, sekä edessä kellon ympärillä hätävarapeili, josta pystyi tarkistamaan huomaamatta silmämeikin tason. Se on nyt kuitenkin alkanut ryppyilemään, mm. kuuluu todella huonosti, hankaa vastaan käynnistäessä aina välillä ja akku pitää ladata vähintään joka toinen päivä. Ehkä on aika siirtää vanhus nyt hyvin ansaitulle eläkkeelle. Paras puhelin kyllä ikinä. Toivottavasti uusi yltää edes murto-osaan tämä tasosta ja kestävyydestä.


Oulun Leather Heavenista tarttui mukaan myös tämä toppi kesää varten. 25 euroa, aika suolainen, mutta sallin sen itselleni sillä tein oharit yhdelle todella kivannäköiselle mekolle. New Rock saappaita olisi myös halunnut kyseisessä liikkeessä kuolailla, mutta niitä ei sitten ollut kuin kahta mallia ja Kenkämeklariin asti emme kerenneet.


Kävimme Oulussa myös Paljekirppiksellä, mutta koska oli lauantai niin se oli hyvin täyteen ammuttu ihmisiä. Löysin kuitenkin euron L-kokoisen perus mustan boleron. Siitäkin voi olla hyötyä viileämpinä kesäiltoina. Odotankohan kesää hieman innolla, kun suunnittelen jo kesän vaatetuksia. Eipä tarvitse ainakaan toppahousut päällä juosta joka paikkaan. Valokuvausblogin puolelle ikuistin yhden ihanan aamun kun kävelin yliopistolle. Nyt kun kelit ovat laskeneet -1 asteeseen niin uskalsi jopa astella tänään ulos ilman pipoa, vain korvaläpät päässä, kevyemmällä takilla ja farkut jalassa.

1 kommentti:

  1. Date prisa! Si usted quiere comprar algunos interesantes luego visitar halvahinnet.com


    puhelin verkkokauppa

    VastaaPoista