sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tavallinen viikonloppu

On ollut aivan hurjan kylmä. Mittari lähentelee koko ajan -20 astetta tai on sen yli. Kävelin yliopistolle loppuviikosta ja mietin että silmäripset tuntuvat vähän kummalta. Pitihän se kurkata mikä on hätänä niin huomasin olevani aivan yltä päältä huurussa.Perjantai-lauantai välisenä yönä lähdin kävelemään kotiin ja löysin paitataidetta Sampokeskuksen kulmalta. Hymyilytti niin, että piti ottaa kuva.Lauantai-iltana töiden, Putouksen ja Euroviisu karsintojen jälkeen piti kehittää jotain tekemistä niin tein sitten lättyjä. En jaa reseptiä kanssanne, sillä minusta lätyistä ei tullut aivan jumalaisia. Ne eivät meinanneet pysyä yhtenä kappaleena. Täydellisen lättyreseptin etsintä jatkuu, mutta kyllähän nämä siinä odotellessa söi ;D


Yritin vielä katsoa American Beauty:n telvisiosta, mutta torkahtelin jatkuvasti sohvalle, joten parempi puolisko suositteli minua siirtymään sänkyyn nukkumaan. Vetäisinkin sellaiset rentouttavat 9 tunnin yöunet joilla jaksoi sunnuntain kunniaksi käydä jopa kuntosalilla.

Ps. Perjantain kuvasaldo oli tosiaan Kirjastometalli Wiljamilla ja Tornio Assault Grandessa. Heti kun saan kuvia editoitua niin niitä ilmestyy sitten tuonne valokuvausblogin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti