lauantai 19. helmikuuta 2011

Kolmen päivän rysäys

Käytiin tyvärten kanssa katsomassa penkkarit torstaina sekä kuvasin häppeningit. Valokuvausblogin puolelta löytyy enemmän kuvia paikan päältä.

Ulkona oli ainakin -30 astetta pakkasta ja reippaasti abit hilluivat hameissaan ja sukkahousuissaan. Onneksi meitä palelsi varmaan senkin edestä. Kurkattiin Desing putiikin tarjonta vielä ennen kuin lähdin ylioppilasteatterille.


Perjantai tuntui koulussa pitkältä vaikka olinkin paikalla vaan aamupäivän. Kävin kuvaamassa pikkuveljeni wanhojen tanssit urheiluopistolla.


Onneksi yliopistollakin voi viihdyttää itseään etsimällä uusia asioita. Kuten mopseja työpöytien jaloista sekä pakkailemalla banaaninkuoria kahviossa.


 On se niin komea (keskellä frakissaan) että meinasi tippa tulla linssiin.

Perjantaina oli vielä illalla Radio Säteilyn tuottajien illanistujaiset. Leivoin teeleipiä sekä alla olevaa rahkapiirakkaa happeningeihin.


Ja koko tämän ajan olen näyttänyt alla olevalta nuhamonsterilta. Heräsin tänä aamuna muutaman tunnin yöunien jälkeen infernaaliseen yskänkohtaukseen. En saanut unta enää pikkuisen yli seitsemän jälkeen niin olen maannut vaan sohvalla ja toivonut että helpottaisi jo tämä nenän valuminen ja yskä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti