maanantai 14. helmikuuta 2011

Päämäärätön kuvapostaus

Hävettää aina kun kestää niin kauan siirrellä kuvia joita olen kuvaillut pitkin ties kuinka pitkää aikaa. Nämä ovat jotain satunnaisottoja kahden viikon ajalta.

Yhtenä päivänä tein broilerin fileepihvejä sekä salaattia. Olen antanut karppaamiselle mahdollisuuden näyttää kyntensä. Huomasin asiaa tutkiessani että tässä huushollissa on hyväkarpattu varmaan vuosi. Ei syödä muuta leipää kuin ruisleipää, lisukkeena tummaa makaronia tai tummaa riisiä. Nyt koitan selviytyä ilman niitä ja katson että onko sillä mitää vaikutusta yhtään mihinkään.

Ostin uuden violetin sekä punaisen kynsilakan Kicksistä, 3e/kpl oli nämä Dependin minikynsilakat. Aikaisempaan kokoelmaan kuuluu sininen, keltainen sekä hieman erisävyinen violetti.

Ihastelin tatuointia useaan otteeseen. On mukava huomata esimerkiksi tiskatessa että siinä se kaunokainen on. Kokoelma on valmis ja tasapainottaa todella mukavasti toisen käden tatuointia.

Tein musta-tummanpunaisia rastoja avomiehelle keikkaa varten. Harmi vain että hänen hiuksensa eivät olleet aivan tarpeeksi pitkät että olisimme saaneet rastat kiinnitettyä. Seuraavalle keikalle hieman tukan kasvattelua.

Sekä lueskelen erästä todella hyvää valokuvauskirjaa. Yhdistää mukavasti Suomen historian sekä suomalaisen valokuvajournalismin.

Tykkäämme avokin kanssa mopseista, jääkaappikin sen todistaa. Harmi että tähän asuntoon ei lemmikkiä saa ottaa eikä valitettavasti aika riitä tuollaiselle pienelle söpöläuselle vielä. Ehkä joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti