torstai 5. maaliskuuta 2015

Dinosaurus tatuointi
Olen pitkään haaveillut toisesta söpöstä dinosaurus tatuoinnista. (Postaus Mauri-dinosauruksesta täällä.) Alkuvuodesta heitin tatuoijallemme idean söpöstä, monokkelin kanssa munan puolikkaasta kurkistavasta dinosauruksesta jolla olisi silinterihattu päässään. Ja siitä se ajatus sitten lähti..


Ylempää kuvaa ottaessa vielä hymyilytti. Tästä puolitoista tuntia eteenpäin ei hymyilyttänyt enää niin paljoa. Silinteri oli kohtuu lähellä polvitaivetta, joka itellä tatuoitavana paikkana tuntuu ihan saatanalta.

Vasemmalla Erikan (portfolio täällä) tekemä luonnos ja oikialla valmis tatuointi.Ristimme herrasmiehen nimeksi Patches ja voi miten suloinen siitä tulikaan. Häntää muokattiin ja ruohonkorret poistettiin stenciliä paikoilleen mallatessa, ettei "maassa oleva" munanpuolikas näyttäisi hirviän hassulta kohtuu korkialla pohkeessa. Ja taas täti hamstraa Bepanthenia apteekista!

6 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten suloinen tatuointi! Ihanan persoonallinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Onneksi Erika handlaa tuon piirtämispuolen niin hyvin, että voi aina heitellä ideoitaan vapaasti :)

   Poista
 2. Aww suloinen ja tutun näköinen virne/hymy tuossa ylemmässä kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei tosiaan kyllä pitkään hymyilyttänyt, mutta tatskatauko oli niin pitkä että sieltä hiipi yks hymykaarrekin näkysälle!

   Poista
 3. not understanding a word but love the tattoo :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I have decided to do all my posts now in finnish, because the translating took so much of my time. But I am just talking about the preparation process with designing the tattoo and how much it hurted in the end ;D

   Poista