torstai 10. maaliskuuta 2011

Vyöräytys

Onpas ollut viikko! 

Maanantai iltana oli aikaa katsoa Prince of Persia - The Sands of Time Viasatilta. Olipas aika ajantuhlausta se. Itse en olisi antanut edes 6,5 tähteä kuten IMDb.net tuossa linkissään lupailee. Huono tarina, huonot näyttelijät, arvattavat juonenkäänteen ja kaikki raha oli selvästi lipsahtanut 3D-mallennuksiin, jotka olivat välillä ihan kivannäköisiä.

Tulin kotiin tiistaina yliopistolta kuin tuulispää. Kiireissäni, ahdistuneena ja vähän vihoissanikin ja sitten kotona odotteli ruusuja ja suklaata naistenpäivän kunniaksi. Olenkos edes ikävin emäntä ikinä! Onneksi mieli helpotti nopeasti kun sai ruokaakin. Upeita ruusuja tuli 3 kpl:tta sain pienen Kinder buenon iltamaistiaisiksi.


Tällaisina aamuina ei ollenkaan harmita lähteä aamulla kävelemään yliopistolle vaikka virallisesti jotain hiihtolomaa olisi voinut vietelläkin. Jäällä on aivan upeannäköistä toisinaan.

Tämän aamun taas olisi voinut jättää jopa välistä.

L:n kuontalon kanssa olen viettänyt kaksi iltaa yliopiston äänistudion jälkeen. Onneksi sain eilen toisenkin käsiparin lainaksi niin homma saatiin jopa valmiiksi. Vielä muutamien punaisten lettien lisäilyä joukkoon, mutta muuten L:n tukka näyttää todella hyvältä. Kiitos vaan M:lle avusta!

Olen ostanut pari paitaakin, mutta kirjoitan niistä erillisen postauksen. Huomenna päästään ihanaisen Blood Countessin kanssa kuvailemaan Suzy Vanderbylian upeita vaatteita. Neiti Kreivitärhän tosiaan pääsee kameran eteen nätteilemään ja mie pääsen piilottelemaan sen taaksi ;D

Minulla on pari resepti-päivitystäkin rästissä. Kevät tulee varmaan olemaan tällaisten päivitysten aikaa niin kauan kuin Radio Säteilyn hommat pyörivät alla. Tutustukaa ihmeessä ja kuunnelkaa 28.3 lähtien Rovaniemellä taajuudelta 104,4 sekä netistä www.sateily.com kun nettisivut saadaan kuntoon!

*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti