lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kolmen viikon haaste

Haastan itseni Radio Säteilyn alkamisen kunniaksi. Ajattelin kokeilla kolmen viikon karppaus-kokeilua ihan tosissaan. Viimeiset yritykset ovat karisseet ties minne. Laiskuutta ja kiirettä syytän röyhkeästi tästä lipsumisesta.

Vaaka näyttää tänä päivänä 62 kg. En odota mitään suuria, mutta turvonnut olo voisi mennä pois. Studion päivystysaikojen vuoksi en ehkä kerkeä liikkumaan niin paljon kuin haluaisin, joten terveellisesti syöminen on tärkeää. Jääkaappia kohti liikahti muun muassa turkkilaista jogurttia, kurkkua, oliiveja, tonnikalaa, kananmunia, rahkaa ja nakkeja. Laitan tuonne reunaan mittataulukon niin nähdään tapahtuuko mitään.

Totaalinen karkkilakko kuuluu tähän ja ainut makea mihin saa koskea on tumma suklaa, jos siihenkään. Ajattelin kokeilla myös helmikuussa ostamani KG-lehdessä esitellyn juoksukoulun aloittamista toukokuussa. 12 viikossa juoksukuntoon, onnistuisikohan? Uhkailevat että sen noudattamisen jälkeen jaksaisi juosta 10km lenkin.

3 kommenttia:

  1. Mie aloitin tänään 12 viikossa 5 km-projektin. Nähtäväksi jää, miten käy akan!

    VastaaPoista
  2. mie kokeilin tätä kans joskus pari vuotta sitten. en jaksanu noudattaa ja failasin. mut serkku kyllä onnistu. pitäis varmaan itekki kokeilla taas..

    VastaaPoista
  3. Joo, odotan innoissani tuleeko kovia tuloksia kolmessa viikossa :) Katotaan sitten suosittelenko vai haukunko.

    VastaaPoista