tiistai 15. maaliskuuta 2011

Silmämeikki ja aamuaktiviteetteja

Tykkäsin niin hirveästi lauantaisesta extempore -meikistäni, että nappasin ennen lähtöä kuvatkin. Piti yrittää hieman kaunistautua kun vaatetus jäi aika haaleaksi. Olin menossa ylioppilasteatterin esitykseen ennen Grandeen menoa eikä korsetti päällä äänikopissa istuskelu ole luksusta.

Eye-liner, valkoinen, vaaleansininen ja turkoosi luomiväri sekä ripsiväri. Ei sen kummempaa. Tehosteena niebuhrin arpi sekä alle 6v sairastetun vesirokon jättämä otsalovi.

Kerrankin onnistui eikä tarvinnut säätää. Meikkasin hurjassa kiireessä ennen Wiljamille lähtöä.

Tänä aamuna lähdin kuntosalille 06.50. Oli ihana huomata että aurinko nousi hyvää vauhtia. Joko tässä uskaltaisi odotella että kevät tulisi? Parin nestekilon kertyminen vaatii nyt erikoiskohtelua ja olenkin ottanut ne taas tarkkailuun. Nyt saavutetun painoni ylläpitohan koostuu siitä, että yritän pysytellä 60kg:ssa. Tämä onnistuu niin, että jos paino uhkaa lähennellä 62 kiloa, niin pudotan kaksi kiloa pois ja olen tyytyväinen. Paljon helpompaa kuin jojoilla kymmenellä kilolla.  Olisi upeaa saada kevään mittaan myös rasvaprosenttia hieman pienenemään, mutta yhtään perusnaisellisista muodoistani en haluaisi luopua ;D


10min kuntopyöräilyn, 5min soutamisen, 15min juoksumaton, 25min kuntosalin ja 40min uinnin jälkeen ilma oli muuttunut vielä upeammaksi. Ei ollenkaan harmittanut lähteä kävelemään yliopistolle palaveriin. Siitäkin sitten vielä normaali 30min + 30min kävelemistä kun talsi lipastolle ja takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti