sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Keikkailta

Lähtökohtana saada itsensä baariin lähtökuntoon mahdollisimman nopeasti Comico pöhnän jäljiltä. Kävimme syömässä Comicossa ja uudessa Mutteri kahvilassa kahvilla ja olo oli todella väsynyt ennen kuin aloin valmistautumaan.

Kynnet lakkasin.

Päätin alkaa taistelemaan pötköjen kanssa. Voin sanoa, että omaan todella lyhyeen hiukseen rastojen kiinnittely teki hieman tiukkaa.

Onnistuin kuitenkin saamaan päähäni kiinni 5-7 rastaa väkertelyn jälkeen. Fiksuilin siinä, että tukkaa näyttää olevan hyvin vähän. Tilanteen parantelukeinona kiinnitin jokaiseen yksittäiseen rastaan kaksi kaksipäistä rastaa. Koko sekamelska taakse kiinni ja hyvältä näytti.

Meikkien kanssa. Ja koska webkamera rakastaa keittiön hämärää valaistusta, niin voin hieman sanallisesti selittää tilannetta. Vihreä-valkoinen luomiväri yhdistelmä, ripsiväri, meikkivoide ja puuteri.

Illan kruunasi kasa kavereita ja hyviä bändejä.

Päädyin ilman vaatekriisiä seuraavanlaiseen vaatekokonaisuuteen; Seppälän nahkahame (10e), Kappahlin nyörikoristepaita (n. 11e) ja Demonia Swing-815 popot, jotka laitoin pienen epäröinnin jälkeen jalkaan uhmaamaan liukasta säätä (huuto.net about 50-70e). 

Kreivitär sai suostuteltua minut laittamaan jalkaani nämä Demoniat perus nahkasaappaiden sijasta. Piti pyyhkiä kenkien päälä pölyt ennen lähtöä! Samasta syystä että joimme punaviinit ennen Grandeen lähtöä niin unohdin ottaa asukokonaisuuskuvan kotona.. 

Pikku pokkarini ei pystynyt tätä parempaan näytön paikkaan Granden Sotajumalan keikalta. Tottunut tuohon digijärkkärin voimaan niin tuli aika puun takaa se ettei kuvien ottaminen onnistunutkaan hämäryyden takia. Onneksi keikka sentään oli hyvä. Ei aivan fantastisen superloistava kuten odotin, mutta hyvä. Nistikko ja Overtakekin yllättivät positiivisesti.

Olin hieman pettynyt siitä että bändikattaus ei vetänyt Grandea aivan täyteen. En ymmärrä mitä ihmiset oikein odottavat esiintyjiltä. Ensin valitetaan ettei mitään tapahtumia ole ja sitten kun niitä on, niin niissä ei käydä. Koskaan ei ole hyvin. Viime aikoina melkein joka viikonloppuja on ollut jotain aktiviteettia jossain päin Rovaniemeä. Kai sitä tekemistä olisi nyt sitten liikaa.

2 kommenttia:

  1. Ennen seuraavan kuun keikkaloita vois oikeasti olla kiltisti, mulla on jopa se ongelma että tapahtumia on melkein liikaa!

    VastaaPoista
  2. Mutta parempi niin että on liikaa kuin liian vähän! Käy sitten vaikka vaan tapahtumissa ja pysyy limu linjalla. Mie koitan nyt sellaista :)

    VastaaPoista