tiistai 9. toukokuuta 2017

Kauneuskysely


Lipastin Mustetahroja blogin Marjutilta tämän kauneuskyselyn aihion.
Varhaisin meikkimuistosi?

Olin kauppareissulla jomman kumman vanhempani kanssa ja pyysin saada lasten leluosastolta meikkipaletin, muistaakseni isäni luuli sitä vain muoviseksi leluksi. Kotona sitten vasta paljastui, että irtosihan siitä väriä naamaankin saakka.

Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Ripsiväri, kajaali, kulmakynä ja hajuvesi. Sekä meikkisienet (toinen puuteri ja toinen meikkivoide), joista voi hätätilanteessa sutasta nenänpäähän väriä. Tuppaa pyyhkiytymään hengitysmaskiin meikkivoiteet nenänpäästä aina töitä tehessä.

Lempituoksusi?

Sweet vanilla ja Coconut. Molemmat halpishajuvesiä joita löytyy mm. S-Marketeista ja Prismoista. Tykkään eniten raikkaista ja makeista hajuvesistä.Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Älä lisää meikkivoidetta tai puuteria pitkin päivää, se paakkuuntuu turhaan. Painele wc-paperilla varovasti nenänpää ja otsa, jos ne rasvoittuvat päivän myötä.

Uusin kauneuslöytösi?

Miaray fiberwig ripsiväri! Elämäni kallein meikkiostos, koska päätin kerrankin panostaa. Joku kuitujuttu tuo on, tekee lisää pituutta ripsille keinotekoisesti. Pysyy hyvänä koko päivän eikä varise silmän alle tai tahraannu. Pestessä lähtee ihan könteissä irti, paras ostokseni tähän mennessä.

Ikimuistoisin virheostoksesi?

Joka ikinen kerta kun olen yrittänyt vaihtaa meikkivoidetta.. olen nimittäin satunnaisia kokeiluja lukuunottamatta tuputtanu naamaani tuota Lorealin True Matchia jonkun vaatimattomat 13 vuotta. Kaveri sitä joskus suositteli, kokeilin ja tykästyin.

Meikkivoiteella vai ilman?

Meikkivoiteella. Sunnuntaisin ja vapaapäivinä ilman. Ja pesen naaman yleensä paljaaksi aina heti kun kotiudun töistä.

Eyeliner vai kajal?

Eyeliner.

Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Bepanthen. Huulille, kuiviin ihokohtiin kasvoissa, kämmenselkiin kun niistä iho kuivuu.

Tuote, jota haluat vielä koittaa?

Kiinnostaisi löytää omaan käteen passeli kulmakynä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti