perjantai 27. syyskuuta 2013

Nivean mustapäälappuset


Jos ajatus nenälapusta törröttävistä mustapäistä oksettaa, niin suosittelen lopettamaan tämän postauksen lukemisen justiinsa tähän tai ainakin olemaan katsomatta postauksen viimeistä kuvaa! Sain työkaverin vähän yökkäilemään ihastelemalla Nivean mustapäiden poistolappusten tehoa kera kuvasten.


Aya demonstroi miehensä nenällä Nivean "Refining clear-up strips" (kuka näitä nimiä keksii) lappusia käydessäni siellä kahvittelemassa pari viikkoa takaperin. Ajatus puhtaasta, mustapäävapaasta nenästä houkutti ja sorruin ostamaan lappusia itsellenikin. Olen harvoin hirveän pahasti mainoksen uhri, mutta jos ystävä suosittelee, niin ystävä on tosissaan ja tietää mistä puhuu.

Olo on ihan helvetin fiksu.
Alueet, joihin laput laitetaan kostutetaan vedellä ja sitten lappu paikoilleen. Noin 10-15 minuutissa ne kuivavat iholle ja laput irroitetaan aika napakasti kuivuttuaan. Muuten jees, mutta vähän kuin oisit pari päivää iholla kiinni ollutta jesaria irroitellut. Mutta kipu kaunistaa vai miten se menikään. 

Ja sitten, ne ah-niin-ihanat "kyllähän ne tehosivat kuvat". Jotka suosittelen jättämään katsomatta jos mustapäät kauhistuttavat. Ei hirvesti hymyilyttänyt lappusia macro-asetuksilla kuvaillessa, kun oli pitänyt nenänvarttaan suht puhtaana. Tähän saakka.


Ylempi lappu on leuka, joka ei ilmeisesti ollut "hirveän" ongelmallinen alue. Alempi taas on nenänvarrelta. Pienet, terhakkaat mustapäät ovat jääneet sotilaallisesti pystyyn kuivuneeseen nenälappuun. Hyi saatana, noh, muistaapa käyttää noita jatkossakin! :D

22 kommenttia:

 1. voi J-parka, joutunu koekaniiniksi :D Mut näkkyy tehoavan, yöks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testieläin ei onneksi kärsinyt kokeissa ;D

   Poista
  2. Se ite halus kokeilla! Ja sitte vinku ku piän eläin ku niitä lappusia varovarovasti rapsuttelin irti :D "AIJAIJAIAJAJIAIAIAIAAIII!!!!!"

   Poista
  3. Miehet, ne ei tiedä että kauneudesta pitää kärsiä! :D

   Poista
 2. MÄ NIIN TARTTEN NÄITÄ! Eilen just nyhersin nenäparkani ihan punaiseksi kun koetin tyhjentää sitä kaikesta tosta talista. Haluun. En tiiä miten oon alkanu kukkimaan näin pahasti hiljattain, tuntuu että musta vois puristaa tavaraa leivän päälle. Yäk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on sitten ne mitä tarvitset! En ole törmännyt mihinkään näin toimivaan (ja pelottavaan) kosmetiikkatuotteeseen hetkeen :D

   Poista
  2. Itse olen käyttänyt kyseisiä lappusia ylä-asteelta asti, mutta omalle lompakolle ollu vähän turhan hintavaa varsinkin kun nenä sattuu olemaan kuin pottupelto. Olenki siis tottunu tyhjentämään ihohuokoset topsitikuilla tai mustapääraudalla, mutta hyväksi ja halvaksi olen todennut ebaysta löytämäni naamion joka iskee naamaan kiinni kuin kiimanen mustekala. :D (Linkki tuotteeseen: http://bot.fi/af4 ) Aamurutiineihin kuuluu naaman kuuraminen Garnierin mustapää eliminointinaattori tuotteilla ja pari kertaa viikossa käytän tälläistä mömmöä http://bot.fi/af5 :)

   Poista
  3. Mä just huomasin käyttäessäni toissapäivänä noita lappusia, että liian usein käytettyinä ei näyttänyt jäävän niin paljoa mustapäitä kiinni. Noi molemmat tuoteet mitkä linkkasit vaikuttavat hyviltä, pitää varmaan ottaa kokeiluun. Tulee käytettyä noita mustapäälappusia varmaan vaan noin kerran kuussa, on myös omalle lompakolle tasaisesti käytettynä aika hintavia :)

   Poista
 3. Ohoh! Nuo on ollukkin näköjään tehokkaita, pakko kokeilla itsekin! :D

  VastaaPoista
 4. Huh huh, meikä tarttee kans tollasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin ite ihan saman kun näin miten ne toimii :D

   Poista
 5. Täällä kans yks naamanpuristelija, en tahdo millään päästä eroon noista nenässä rehottavista paskiaisista, varsinkin kun molopäät ovat alkaneet siirtyä myös poskille! Leuassa eivät onneksi yhtä paljon häiritse (sieltä niitä on myös helpompi turistella poies >:) ). Jotain neverhear-merkkiä kokeillut, mutta ne ei kyllä toimineet läheskään yhtä hyvin, joten onnittelut kaverillesi ja sulle, erittäin hyvät mainospuheet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, noi laput on suunniteltu otsaan, nenälle ja leualle, mutta uskon että noi otsa- ja leukalaput toimii myös muualla naamassa ihan yhtä hyvin. Jos vaan on kovasti pieniä ihokarvoja esim. poskien alueella niin voi vähän olla rapsakkaa vetää sitä lappua pois paikoiltaan :D Se nimittäin tarttuu ja hyvin.

   Poista
 6. Hahahhaa! Noita pittää saaha itsekin :D kylläpä näyttää tehoavan, hattiwattiarmeija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, säikäytti vähän oman ihon kunnosta nenänpäässä kyllä :D

   Poista
 7. Onkohan näillä minkä verran hintaa? On meinaan aivan pakko hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anttilassa oli ainakin noin 5,95€ about hintaa, tuo paketti sisältää useamman lappusen sekä nenälle että leualle ja otsalle.

   Poista
 8. Ai vitsit! Mulla on mielessä näiden lappujen osto jo ties kuin kauan, mutta ikinä kaupassa käydessä ei muista! Ja kuitenkin vähän epäillyt että toimivatkohan edes...

  Mutta tää nyt kyllä varmistaa sen, että hopi hopi huomenna kauppaan hakemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa ostaa! Kokeilin tossa vaan eilen myös, niin ei jäänyt viikon välillä läheskään yhtä paljon mustapäitä lappuun. Että varmaan sellainen 3vk tai kuukauden välein noiden käyttäminen riittää oikein hyvin :)

   Poista
 9. Taidanpa kokeilla itsekin, kaikkea sitä on pakko ostaa kun joutuu näin tehokkaasti ihmisten aivopesemäksi :P

  VastaaPoista