maanantai 16. syyskuuta 2013

Kake-kärpänen ja reisiruusu


Pari uutta tatuointia on tullut otettua heinä-elokuun paikkeilla. Täytellään tyhjää tilaa ja hankitaan uusia hienouksia. Syyhy neulan alle on kova koko ajan, mutta onneksi taloudellinen tilanne haraa vastaan kaikkia nopeimpia ideoita.


Heinäkuussa tehtiin kuitenkin kärpäs fill up oikeaan jalkaan sopivahkoon tyhjään kohtaan.

Voi että, minä ja minun pieni siilini siellä peilissä. Näytin kyllä tosi pieneltä ja onnettomalta tuon tukan kanssa.
Kake-kärpäsestä tuli oikein näpsäkän näköinen ja se täyttää nyt nilkan maastoa.
Viime viikolla nakuteltiin toinen reisiruusu edellisen ruusun kaveriksi. Edellinen ruusu tehtiin tosiaan maaliskuussa ja nyt jatkettiin ruusutarhaa magentalla ruusulla. Oikein näpsäkkä tuli, reisi ei ole itselleni tatuoitavana paikkana kaikista helpoimpia, mutta selvittiin siitä taaskin. Jotenkin sitä aattelee, että reisi paikkana ois tosi bueno, norsunnahkaa ja kauheasti tilaa. Ja sitten sen tatuoiduttaminen tuntuukin ihan perseeltä. Vähemmän kipeältä itselläni kyllä kuin selkä, mutta melkein samaa maastoa.2 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten hauska tuo kärpänen :D Ja ruusu taas on supernätti.^^

  En tiiä onko multa menny jotain ohi vai ootko sanonu miksi ajelit sun tukan pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan tarkistaa, kerroin kyllä leikanneeni tukan, mutta en että miksi! :D Tosiaan, toi suikka tuossa pään päällä alkoi olla sen verran ohkainen, että oli helpompi vetää tukka kokonaan pois ja alkaa kasvattamaan leveämpänä takaisin ihan alusta lähtien. Ite kun leikkasi sivuja, niin joka leikkuukerralla, kerran viikossa, lähti sellainen 1/3 senttiä leveydestä.

   Poista