maanantai 20. joulukuuta 2010

Tylsät hiukset

Yritin eilen huonoin tuloksin värjätä tukkaani edes eri värillä. Violetti juurikasvu, eipä juuri muuta. Tukkani on ollut musta ja saanut kasvaa suhteellisen rauhallisissa merkeissä 1,5vuotta. Olen välillä pätkinyt itse saksilla sitä tasaisemmaksi ja yrittänyt pitää sitä hyvässä kunnossa. Eilen illalla päätin että huomenna on taas aika käydä kampaajalla.

Käyn kampaajalla noin kerran vuodessa tai kahdessa, edellisen kerran kävin kesällä 2009. Joten tämä ylellisyys sallittakoon nyt tilanteiden sen suodessa. Siis suomeksi sanottuna on kerrankin rahaa tällaiseen temppuun. Edellisen kerran kun kävin saksituttamassa hiuksiani, leikkasin ns. piilokaljun piiloon. Kasvatin sellaisen 2cm siilin kaljun tilalle ja koko muu tukka leikattiin sen mukaan. Edestä pitkäksi ja takaa todella lyhyeksi. Malli oli hyvä mutta kasvoi nopeasti aina pois. Pari ensimmäistä kertaa sain sen pelastettua ensin itse leikkaamalla ja sitten ystäväni avulla. Nyt tässä vaiheessa edellinen malli on jo kadonnut ja tukkani on sieltä täältä pidempi kuin muualta. On siis aika käydä taistoon tylsyyttä vastaan.

En ole vain vielä aivan varma mitä haluan ja aika on varattu huomen aamuksi kello yhdeksän. Onneksi olen kuitenkin sitä mieltä, että mikä tahansa on parempaa kuin tämä nykyinen perusleikkaukseni. Ajattelin toiveikkaasti kasvattaa hiuksiani rastalisäkkeiden pitämistä varten. Käytän niitä kuitenkin sen verran harvoin että on aivan sama repäistä kunnolla.

Ps. Kuva peruslookistani yliopistolla istuskellessa. Tukka auki, "suorana" pipon jäljiltä. Rillit päässä kuin parhaimmallakin opiskelijalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti