lauantai 4. joulukuuta 2010

Chuck Norris -ilta
Eilisen vaatetuksen syntymisestä vastasi se, että löysin Gina Tricotilta uuden hameen (kuvassa). Villainen, musta ja lyhyt hame joka nuolee muotoja hintaan 9.90e, en voinut vastustaa. Olen viime aikoina ulkona käydessäni käyttänyt yhtä ja samaa kolmen euron ruskeaa skottiruutuista kirpputorilöytöhametta ja tähän oli tarkoitus tulla stoppi.

Laura oli vaatetuomarina päättämässä että violettien sukkahousujen kanssa pitää olla musta-violetti paita (Backstreet Turku, 20e olisikohan ollut kesällä 2009) ja goottisaappaat jotka ovat viettäneet aikaa lähinnä vaatekaapissa viime aikoina (tilattu aikoinaan huuto.netistä 2007-2008?). En ole puoleentoista vuoteen laittanut niitä jalkoihini ja olin erittäin tyytyväinen siitä että jokaista remmiä sai kiristää useamman reiän sillä jopa pohkeeni ovat pienentyneet painon pudotessa. Kengät sopivat nyt paljon nätimmän näköisesti.

Omistan yhden ainoan laukun (tilattu Varustelekalta) jota käytän aina. Kun se menee rikki, niin tilaan uuden. Hyvin yksinkertaista. Toisaalta viime aikoina olen yrittänyt lopettaa ikuisen tapoihini kangistumisen ja mietin että jos seuraava laukku olisi jopa erilainen. Tämä kyseessä oleva on kolmas sarjassaan.

Ps. Oli hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti