tiistai 14. joulukuuta 2010

Broilerin ohutleike ja kasvisgratiini

Gratiinia varten kattilaan menee

- 2,5 dl 4%sta kermaa
- 1 dl rasvatonta maitoa
- noin 0,5 dl juustoraastetta
- noin rkl rainbown 15% pippuri-kasvisrasvalevitettä
- noin 1 tl suolaa
- tämä satsi sulatetaan nätisti yhteen, levy noin nelosella ettei koko höskä pala pohjaan
Tässä on rainbown porkkana-parsakaali-kukkakaali pakastevihanneksia sekä kukkakaali pakasteita. Ne laitetaan uunivuokaan jäisinä.
Sinne jäisten kasvisten sekaan kaadetaan kattilassa ollut kerma-maito-juustoraaste-levite sekoitus. Päälle laitetaan juustoraastetta, sopivasti, noin vajaa puoli desiä.
Broilerin ohutleikkeet (tarjouksessa -30 % 3,28e!) paistetaan pannulla kera grillimausteen ja valkopippurin.
Kasvisgratiini on uunissa 200 asteen lämmössä tunnin.
Sitten nautitaan. Salaattina kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Kaikkia noin 40g per laaki.





Ps. Saattoi olla aika laittoman hyvää. Pihvejä oli rainbown paketissa viisi kappaletta joten nopeasti loput rasiaan ja pakkaseen ennen kuin kerkeää mennä kuin kuumille kiville. Hyvällä tuurilla tästä määrästä syö silloin kaksi päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti