perjantai 26. marraskuuta 2010

Post-kuvauspäivä 4

Terveisiä eiliseltä 15 tunnin työskentelypäivältä. Istun aamukahvilla koneen ääressä ja odotan milloin jaksan paneutua Kalevan pariin. Anoppi oli tilannut sen lahjaksi ja luen mielelläni lehteä aamupalan kanssa. Ainut harmi mikä on, on se että lehti tulee puolen päivän aikoihin. Joten säästän lehden aina seuraavalle aamulle. Ei ole niin justiinsa jos Oulunseudun jutuissa on päivän jäljellä ;) Joten tänään on siis vuorossa torstaiaamun lehti.

Lapset rakkaat, Aino-täti kertoo teille nyt sitten hyvin yhden todella tärkeän neuvon; älkää kuvatko musiikkivideota ulkona, talvella, pakkasella ja Rovaniemellä. Eilen oli niin hehkeät toppaukset musiikkivideon kuvauksissa kun ulkona vaihtelevasti 13-17 astetta pakkasta. Sukkahousut, pitkät kalsarit, farkut, villasukat ja tämän paketin päällä toppahousut. Ylävartaloa koristi pitkähihainen t-paita, kaksi t-paitaa, käsilämmittimet, huppari, villapaita x 2 plus pipo, kaulahuivi, kahdet hanskat ja yksi t-paita sidottuna naaman peitoksi. Takki ei olisi mahtunut enää kiinni joten kasasin vain paitaa paidan päälle. Ei hirveästi kyllä kerennyt palelemaan.

Yhdentoista aikaan illalla kotona, kahdeltatoista taju kankaalle ja varttia vaille kahdeksan ylös aamulla. Olo on niin kuin kepillä olisi hakattu. Alaselkä vihoittelee jostain syystä, olkapäät ja hartiat ovat jumissa ja jalat lakkoilevat. Saatte aiheesta tilannepäivityksen by Photobooth.Vielä viimeinen kuvauspäivä-rutistus tänään ja sitten odottaakin viikonloppu. Meinasin jo sanoa etten tee mitään, mutta teenpäs sittenkin kun pitäisi editoida ja tehdä praktikum valmiiksi. Hehs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti