tiistai 23. marraskuuta 2010

Fleeceä talven varalle

Tilasin huuto.netistä ihastuttavan fleecepaidan sekä fleecehanskat. Myyjä lopetteli nettikauppaansa ja möi alennuksella jo hyväksi toteamiani tuotteita. Olen tilannut aiemmin kaksi takkia samasta osoitteesta, molemmat ihanaa mustaa fleeceä neonvihreillä tikkauksilla. Alun perin ostin aikoinaan XL tai XXL kokoisen takin joka kävi sitten teltaksi ja tilasin itselleni M-kokoisen tuossa viime keväänä muistaakseni. Hyvin ovat molemmat palvelleet ja siksi päädyinkin ostamaan seuraavat tuotteet itselleni.

Musta fleecepaita neonpinkeillä koristetikkauksilla sekä hiippahupulla.


Mustat kädenlämmittimet neonvihreillä tikkauksilla. Molemmat kuvat ©Euphorica


En erikseen ala ottamaan nyt kuvaa pienen flunssan vaivatessa, mutta ostin myös uuden topin kuudella eurolla Innowationia varten. Musta tank-top mallinen paita jossa edessä heijastinkangasta oleva biohazard-merkki. Vielä kun jonkun hameenlärpäkkeen löytäisi niin olisin aivan tyytyväinen. Olen viime aikoina käyttänyt yhtä ainoaa hametta joka minulle sopii tällä hetkellä. Musta-ruskea skottiruutuinen hame jonka löysin kirpputorilta kolmella eurolla. Näin jäljestä päin hypin riemusta aina laittaessani sen päälleni. Että kerrankin sovittamatta löytyi täydellinen hamonen iltavilleihin. 

Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja järjestää kirpputoripöytä kaikille suureksi käyneille sekä käyttämättömäksi jääneille vaatteille Olen itse tehnyt satunnaisia kirpputorilöytöjä, jotka jätän nyt esittelemättä sillä ne luultavasti lähtevät takaisin kiertoon. Ostin yhden huonosti istuvan pitkän samettihameen ja innoissani kaksi s-kokoista paitaa jotka osoittautuivat kuitenkin hieman liian tiukoiksi minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti