lauantai 13. marraskuuta 2010

Jouluhussutus

Joulunodotus kannattaa aina aloittaa siis marraskuun puolella kun joulukrääsä on vielä jonkunlaisessa alennuksessa ja tiedät ettet eksy viimeisenä kahtena viikonloppuna ennen aattoa jumalattoman ihmismassan kanssa ostoksille. Toisaalta, tänään lauantaina, kello 13-15 välillä oli kyllä Rovaniemen keskusta aika täyteenpakattu. Siitä huolimatta teimme miehekkeen kanssa useampia löytöjä kotiin.

Clas Ohlsonilta löytyi uusi, musta-hopeinen joulukuusi (kuva täältä). Upea. 

Sekä koriste makuuhuoneen ikkunaan. Joulupallo. (kuva täältä)


Muutenkin repesi aivan käsistä kuten yllä olevasta kuvasta voi vain päätellä. Joulutarroja, korttiarkkeja, joulukuuseen tähti, koristenauhaa sekä violetteja ja hopeisia joulupalloja. Myös lahjapaperia ja lahjojenkoristelukrääsää lähti mukaan Tiimarista sekä Clas Ohlsonista. Mietin itsekseni keille kaikille pitää lähettää joulukortti.

Ja toisaalta, jotta välttäisin aiemmin blogissa puhutun joulustressin niin paketoin tänään jo ensimmäisen joululahjan odottamaan. Ei tarvitse stressata asioita jos aloittaa hyvissä ajoin! Voi jos oppisin tämän vielä kouluun liittyvissä tehtävissäkin.. Joulusta on hyvä aloittaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti