maanantai 27. lokakuuta 2014

Turkkilaista ruokaa ja punaviiniä



Lauantaina kävimme testaamassa äidin, veljeni ja Mursun kanssa Rovaniemen turkkilaisen ravintolan Gourmet Ravintola Puolikuun. Alkuruuaksi kahden henkilön alkupala lautanen (riitti aivan hyvin neljälle henkilölle) sekä pääruuaksi karitsanlihaa vuohenjuustokiekolla ja viikunakastiketta kera lohkoperunoiden. Tykkäsin kyllä todella paljon. Viikunakastiketta olisi voinut olla pikkuisen runsaammin, sillä lohkoperunat olivat yksistään aika kuivia. Ravintola oli todella siistin näköinen ja palvelu hyvää. Ravintolan ainut miinuspuoli oli se, että siellä oli todella kylmä sisällä.

On Saturday we went with my mom, brother and Walrus to test a Turkish restaurant here at Rovaniemi. It's called Gourmet Restaurant Puolikuu. As a starter we choose the two person appetizer plate (there was plenty of stuff for four people on it) and as a main course I picked lamb meat with goat cheese, fig sauce and potatoe wedges. I really liked the foods. There could have been a bit more fig sauce for my taste because the wedge potatoes are quite dry. The restaurant was really clean and the service was good. The only weakness was that there was really cold inside the restaurant.


Löysin myös kaupungilla kierrellessä kanaruokiin painottuneen reseptikirjan sekä ostimme viiniä lauantain saunailtaan. Päädyin Californialaiseen Bear Flagin viiniin, ihan vain pirun nätin etiketin vuoksi. Viini olikin kohtuu pehmyt ja hedelmäinen, kuten luvattua.

Before heading to the restaurant I found a recipe book for chicken foods and we bought some red wine to have after sauna. I ended up having a California Bear Flag red wine, just because it had a really nice label on it. The wine was really soft and fruity as promised.



Illan päälle hipsimme vielä paikalliseen pystybaariin istumaan iltaa.

For the rest of the evening we headed to a local bar to hang out.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti