tiistai 29. lokakuuta 2013

Kotiinpaluu ja maskeerausharjoituksia


Unohdin täysin reissun aikana, että 'Welcome to Finland, we have this thing called winter'. Itse asiassa lumi sulaa selkäni ja ikkunaruudun takana parhaillaan, mutta olipas vaan eksoottinen kokemus tulla takaisin talveen Saksasta.

Epäuskoa silmissä, mitä tämä valkoinen oikein on?

Lauantaiyönä oli kaunein lumisade ikinä, kuuntelin mp3-soitinta ja kävelin opiskelijabileistä baariin kuuntelemaan Raaka-Aineen keikkaa Grandeen. Oli niin kaunista ja rauhallista, yö oli hiljainen ja pimeä. Vaikka pelkään pimeää, niin pidän silti siitä tavallani. Keikka oli iloinen yllätys ja päädyin ostamaan yhtyeen levyn mukaani.


Mutta palatakseni vielä perjantaihin; korkattiin työkaverin kanssa hänen uuden asuntonsa sauna ja hän kokeili sitä ennen maskeerata minulle viiltoarpia naamaan. Ja hyvinhän tuo toimi. Ällötti katsoa peilistä, kun osa nahasta roikkua naaman ulkopuolella. Arpivahaahan se oikeasti oli, mutta hyvin realistisen näköinen.


Miksihän sitä itse pukeutuisi halloweenin kunniaksi. Ouluun pitäisi kuitenkin suunnata, juhlistamaan ystävän tupaantuliaisia. Yritän kuumeisesti etsiä kommando-pipoa. Saa nähdä miten tässä käy!


Raaka-Aine - Totuudesta

2 kommenttia:

  1. Hoips!
    Mun pitäisi tehdä oman julkaisun kurssilla lehtiartikkeli tatuoinneista ja mielessä käväisi että olisitko sinä kenties halukas antamaan mulle haastattelun näin netin välityksellä? : 3

    Jos kiinnostaa niin pistäppä meiliä osoitteeseen rottaparaati@hotmail.com

    VastaaPoista