torstai 29. elokuuta 2013

Elokuun yhteenvetoa


Vissiin muuta kerkiä tekemäänkään kuin yhteenvetoja. No, mites muuten niputat random-kuvia yhteen ja teet postauksen niistä. Oon ihan järkyttynyt siitä, että syyskuu kolkuttelee ovella ja kaikki vaan luisuu käsistä, ennen kuin ees tajuat hetkien kadonneen jonnekin.

Herkkukuva, tulee nälkä kun tätä katsookin. Kiitos Erika <3

Työkaveri teki minulle sushia joku viikko sitten töiden jälkeen. Oli ihana kun joku muu teki ruokaa oikein aasta ööhön ja itse ei tarvinnut kuin istua vieressä ja ihmetellä miten niitä sushi-rullia kasaillaan. Aaah, söin itseni niin ähkyyn. Vastapainoksi hankin kuntosalikortin vajaa kaksi viikkoa sitten. Olen ollut oikein hyvillä mielin siitä, että homma tuntuu luistavan haluamallani tavalla. Mitä nyt tuon proteiinin lisääminen ruokavalioon toi vielä yhden lisäkilon keskivartaloon. Toivottavasti se muuttuu lihakseksi tässä työstäessä! :D 

En mahdu melkein mihinkään vaatteisiini tällä hetkellä ja olo on sen mukainenkin. Viime kuukausi on ollut löysien t-paitojen ja isojen housujen aikakautta, jonka julistan loppuvaksi nyt. Ei tule mitään tällaisesta. Lenkille ja ruokavalio remonttiin (taas, monesti vuodessa mie sanon näin? :D). Tullut naposteltua suuhun kaikkea mitä käsiinsä vaan on saanut sekä mähöttyä sohvannurkassa ja surkuteltua omaa oloa.Kahtena viikonloppuna olen lauantaisin laittanut vähän parempaa päälle, tarttunut meikkipalettiin ja käynyt tuulettamassa itseäni pitkän, sosiaalisesti hiljaisen ja työntäyteisen kesän jäljiltä. Viime viikon viikonloppuna meikin teema oli punainen.

"Onkohan tää tukka nyt ihan fiksusti.."-ilme. Huoliryppyjä alkaa kerääntyä, oivoi.

Ja menneen viikonlopun teemana oli sininen. Lähdin käymään yksin yksillä paikallisessa pystybaarissa ja päädyinkin viettämään oikein hauskan illan tuttujen seurassa ihan jossain muualla. Ihana ja mieltä avartava extempore reissu teki hyvää. 


Tukka kasvaa kovaa vauhtia takaisin ja nyt ois värjäysinto korkeimmillaan. Mietin vain, että mitähän väriä sitä tukkaan laittaisi. Ollaan päästy nyt siihen vaiheeseen, että jos kuontaloa ei muotoile mitenkään, se sojottaa itsepäisesti jokaiseen ilmansuuntaan. Ystäväni totesi minun näyttävän ihan joltain kasaripunkkarilta. Ostinpa pipon pahoja päiviä varten kaappiin ootteleen.

Tuoreimmissa kuvissa näkyvätkin uudet inner conchit, jotka Helsink Tattoo Studiolla työskentelevä Lassi kävi minulle laittamassa Rovaniemen Simerock-keikkansa yhteydessä meidän liikkeellä. Talk about good service! Ja hyvältähän ne näyttävät. 


Jos joku haluaa vilkuilla miltä Turmion Kätilöiden feat. Lassi ja Senja Sidoron keikka näytti niin kuvia bäkkäriltä ja keikalta löytyvi täältä valokuvausblogin puolelta. Kuvat löytyvät myös Suspension.orgin sivuilta täältä pienen reportaasin kanssa Simerock-roikkumisista.

2 kommenttia:

  1. Äääks! tuo sushi näyttää liian makosalle ja houkuttelevalle! Kelpais! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, mutta aika vaiva ruoan teossa :S

      Poista