keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Muutto


En ole päivittänyt hetkeen sillä sain uudelle asunnolle netin vasta toissapäivänä. Olen kuitenkin asettunut uuteen kotiin taloksi. Tauluja, yhtä lamppua ja mattoja vaille kaikki on paikallaan.

I haven't updated for a while because I got the internet working the day before yesterday. I have settled in to the new home. If you don't count the paintings, one lamp and carpets, everything else is in place.


Ihmiseksi joka rakastaa järjestystä ja asioiden paikoillaan olemista, muuttaminen ja pakkaaminen ovat minulle yhtä helvettiä. Jalat olivat ihan mustelmilla muutaman päivän jälkeen, kun joka nurkassa oli pahvilaatikkoa tai tavaraa joka oli kävellessä tiellä.

I am a person who loves order and keeping things in a place where they belong, so moving and packing is like hell to me. My legs were all bruising after few days because every corner had cardboard boxes or stuff that was on the way when you walked by.


Ja enimmäkseen näytin samalta kuin yläkuvassa. Mitä uskaltaa pakata, kun muuttoon on vielä aikaa, saanhan asunnon, milloin sinne saa muuttaa yms. 

And mostly my face was like in the upper picture. What can you pack when there's still time to the move, do I get the apartment, when I can move in etc.


Ja kun muuttaa niin löytyy laatikoista tällaisia helmiä. Muistaakseni kuvat ovat 16-vuotissyntymäpäiviltäni. Oltiinpa nuoria joskus ja herranjumala tuota kettingin määrää. 

And while moving you find gems like this from the drawers. I think the pictures are from my birthday when I turned 16 years. Oh we were young once and dear god for all those chains.Urhoollinen muuttotiimi siirtää viimeisiä tavaroita. Saimme maallisen omaisuuteni mahtumaan yhteen pakettiautoon sekä kaiken särkyvän tavaran henkilöautoon. Sitten ei muuta kuin tavarat asuntoon ja muutto oli tunnissa ohi. 

My brave moving team is taking the last items to the car. We got my worldly belongings in to one van and everything fragile in one car. Then nothing more than carry all the stuff and furnitures in to the new apartment and the whole move was over in an hour.Hetan kanssa purettiin heti muutama laatikko viinipullojen kera ja minä näytin silminnähden huojentuneelta siitä, että sain itseni ja kaikki tavarani uuteen asuntoon. 

We unpacked few cardboard boxes instantly with Heta while drinking redwine and I looked visibly relieved getting myself and all the stuff in to the new apartment. 


Purin tuossa viimeiset laatikot aika vast'ikään sekä sai sohvan, senkin ja sängyn asuntooni ja se näyttää nyt jopa kodilta.

I recently unpacked last cardboard boxes and got myself a sofa, sideboard and bed in to the apartment and it is starting to look like home now.


Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus - Lumessakahlaajat

6 kommenttia:

 1. Tutun näköinen joulukuusi :D (Ja hämmentävän näköinen tuo dummy, jota raahataan)... Ja voi vitsi mitä kuvia nuo wanhat! Ihanasti nahkaa ja kettinkiä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clas Ohlsonin musta joulukuusi, tottakai! :D Claudio (dummy) muuttaa kanssani nyt kolmatta kertaa, se on joskus aikoinaan roskisdyykattu sisustuselementiksi. Claudiolla on normaalisti musta pitkä peruukki, mutta se meni muutossa huonoksi ;D Ja vanhat kuvat piristävät aina, yhtä aikaa nostalgioi ja naurattaa kun niitä katselee.

   Poista
 2. Voi miten kiva muuttotiimi sulla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasta puuttuu vielä pikkuveljeni sekä kolmas hyvä ystäväni :) Sujui muutto sukkelaan!

   Poista
 3. Much work will be repaid :) it's surely worth it in the end!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Of course and when everything is on their own place and some carpets on the floor, it is gonna be splendid!

   Poista