sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesäkuun lopun pikatiivistys


Hoidetaanpa tämä viikko tolkulla luonnoksissa roikkunut diipadaapa-postaus pois alta ennen Tuska-reissu postausta!


Kesäteatterilla oli ensi-ilta puolessa välissä kuuta. Syötiin hienosti ja juotiin vähän vähemmän hienosti.


Juhannuksena kävimme työkaverin kanssa tutisuttamassa itseämme Tivolissa. Keski-ikä näytti yö-tivolissa olevan tuossa 14-16-vuotiaiden alkoholia maistelevien paikkeilla, muttei annettu sen haitata menoa. Maailmanpyörän, Sombreron, Musik Expressin, Twisterin ja High energyn jälkeen piti myöntää että oli hieman paha olo. Olisimme käyneet myös Roller Coasterissa, mutta juuri ennen kuin vuoristorata lähti liikkeelle, jumahti vaunu nousussa ja koko laite tyhjennettiin. Totesin sitten, että parempi jättää koko laho italiainen laite käymättä, ettei päästä hengestämme.

Laitteissa pyörimisen jälkeen kaksi päivää oli koko kroppa sekaisin, täytyy myöntää ettei vanhan ruumis enää palaudu tuollaisesta ketkuttamisesta kuten ennen. Ensi kesänä ei tarvi enää mennä!


Juhannusviikonloppuna täytin myös 23-vuotta. Kävin synttäripäivän kunniaksi kaatosateessa lenkillä, miehen kanssa kiinalaisessa syömässä sekä töissä. Sain syntymäpäivälahjaksi arvan sekä lenkkarit, joista jälkimmäiset on vielä kaupasta hakematta. Joku päivä kun kerkiäis.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti